top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverderidderveerle

Alles is natuur II - Arboretum Kalmthout

omdat het door de gekende omstandigheden vorig jaar een mini-tentoonstelling werd, nam ik met plezier het voorstel aan om dit jaar opnieuw in het Arboretum Kalmthout mijn werk te tonen gedurende de maand december.

Een reeks nieuwe werken die jullie kunnen komen ontdekken, met hetzelfde thema

'Alles is natuur II'. Het blijft een boeiende uitdaging om mijn fascinatie voor thema's zoals ruimte, celstructuren..., eigenlijk alles wat je onder de noemer natuur kan terugvinden, om te zetten in glasobjecten.

Zin om dit nieuwe object 'Space' te komen ontdekken?

Laat me even weten (mailtje of telefoon) wanneer je graag wat live info wilt, dan kom ik je graag even rondleiden.18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page